Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Çelik ailesinin bu mutlu gününde yanlarındaydı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve eşi İkbal Çelik, oğulları Furkan Çelik’i evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Çelik ailesinin bu mutlu günlerine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Furkan ve Beyza çiftinin nikah şahitliğini yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan “İki dünya saadeti diliyorum” ifadeleriyle mutluluklar temennisinde bulundu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve eşi İkbal Çelik, dünürleri Nimet ve Mahmut Selçuki ile birlikte tüm misafirleri kapıda karşıladılar. Flamingo De Luxe’de yapılan düğün törenine siyaset, bürokrasi, iş, spor ve sanat dünyasından kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Düğüne iştirak eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, eşi ve dünürleri ile birlikte düğün salonu girişinde karşıladı. Cumhurbaşkanımızın yerini almasıyla birlikte Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi.
Duaların ardından Beyza ve Furkan çifti sahneye çıktı. Çiftin nikahını İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven kıydı.  Çiftin şahitliklerini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan yaptı.
 
“GÜÇLÜ AİLELER GÜÇLÜ MİLLETLERİ OLUŞTURUR”
 
İl Müftüsü Güven, gençlerden “Evet” cevabını aldıktan sonra şahitlerin onayını istedi. Cumhurbaşkanımız Erdoğan “Şahit oldum, iki dünya saadeti diliyorum” cevabını verdi. Cumhurbaşkanımız Erdoğan nikah töreninde yaptığı konuşmada gençlere mutluluklar dileyerek, “Evlilik uzun bir yolculuk. Benim bir nasihatim var, bunu biliyorsunuz ama şahitlerin huzurunda tekrar ediyorum. Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur, gerisi Allah Kerim. Zira milletler ailelerden oluşur. Güçlü aileler güçlü milletleri oluşturur. İki şuurlu gencimiz var. İnşallah bu aile yuvasını geliştirecekler. Rabbim yar ve yardımcınız olsun” dedi ve aile cüzdanını geline verdi.
Aile fotoğrafı çekilirken dualar edildi. Başkan Çelik, dua sırasında torununu kucağına aldı. Cumhurbaşkanımız Erdoğan Başkan Çelik’in torunu ile bir süre yakından ilgilendi.