Jandarma teşkilatının 178. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir iftar verildi.

Jandarma teşkilatının 178. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir iftar verildi. İftara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katıldı.

Jandarma Teşkilatının 178’inci kuruluş yıldönümünde İl Jandarma Alay Komutanlığı’nda bir iftar verildi. Şehit aileleri ve gaziler için verilen iftara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yanı sıra Vali Süleyman Kamçı, 2. Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğgeneral Selçuk Aygün, bürokratlar, ilçe belediye başkanları, komutanlar ve askerler katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan Kayseri İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Hüseyin Sevim, Türk milletinin sonsuz güvenine mazhar olan Türk jandarmasının, kurulduğu günden bu yana ülkemizin her noktasında gece gündüz halkımızın hizmetinde olduğunu ve bundan sonra da halkın hizmetinde olmaya devam edeceğini söyledi.

Vali Süleyman Kamçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, iftar sonrası bir süre şehit aileleri ve gazilerle sohbet ettiler.  Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, jandarma teşkilatının önemine vurgu yaparak ülkemizin huzuru için gece gündüz demeden görev yapan Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 178. yılını kutladı.