Başkan Çelik, Huzurevi’nde kalan yaşlılarımıza bir iftar verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, toplumun farklı kesimleriyle iftarlarda bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Çelik, Huzurevi’nde kalan yaşlılarımıza bir iftar verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ramazan ayının ilk günlerinden itibaren lüks iftar sofralarına katılmayacaklarını belirtmiş ve iftarlarda ihtiyaç duyanlarla birlikte olacaklarını dile getirmişti. Bu doğrultuda, farklı gruplarla iftar yapan Başkan Çelik, bu kez Huzurevi’nde kalan yaşlılarımıza bir iftar verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Huzurevi’nde gerçekleştirilen iftarda, tüm masaları tek tek gezerek yaşlılarımızla görüştü. Yaşlılarımızla sohbet eden Başkan Çelik, hal hatır sorarak gönül aldı. Bu sırada bir yaşlımız Başkan çelik’e tespih hediye etti.

İftar sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Mustafa Çelik, yaşlılarımızla birlikte orucunu açmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Yaşlılarımızdan dua isteyen Başkan Çelik, “Sizlerin duasından aldığımız enerjiyle çalışıyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin” diye konuştu.