Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Beydeğirmeni Besi Bölgesi’nde yaptığı incelemelerin ardından Süksün’de tarladan sebze toplayan bir aileyi ziyaret etti. Başkan Çelik, aileyle birlikte bizzat tarlada çalışarak patlıcan topladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Beydeğirmeni dönüşünde Süksün’de tarlada çalışan bir aileyi gördü. Aracını durdurarak aileyi ziyaret eden Başkan Çelik, kolaylıklar diledi ve bir süre sohbet etti.
Daha sonra tarlaya girerek aileye yardım eden Başkan Mustafa Çelik, eline kovayı aldı ve tarladan patlıcan topladı. Bir süre tarlada hemşehrileriyle birlikte çalışan Başkan Mustafa Çelik, bol ve bereketli kazançlar dileyerek Süksün’den ayrıldı.