Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, menfur bir saldırıya uğrayan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’ü Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Hastanesi’nde ziyaret etti. Başkan Çelik, saldırıyı yapanlara tepki gösterdi ve Başkan Öztürk’e geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’e yapılan bıçaklı saldırının hemen ardından Öztürk’ü kaldırıldığı Erciyes Üniversitesi Hastanesi’nde ziyaret etti. Öztürk’ün menfur bir saldırıya uğramasından duyduğu üzüntüyü dile getiren Başkan Çelik, Öztürk’e acil şifa dileklerini iletti.