Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yoğun ziyaret talepleri üzerine talep eden herkesle bir araya gelebilmek amacıyla tanışma kokteyli gerçekleştirecek. Yarın saat 14.00’da Büyükşehir Belediyesi girişinde yapılacak olan kokteyl herkese açık olacak.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, hayırlı olsun dileklerini iletmek isteyen tüm kişi, kurum ve kuruluşlarla tanışma kokteylinde bir araya gelecek. Büyükşehir Belediyesi’nin yoğun gündemine daha fazla zaman ayırmak isteyen Başkan Büyükkılıç, ziyaret taleplerini bu kokteyl ile karşılayacak. İsteyen herkesin katılabileceği kokteyl, yarın saat 14.00’te Büyükşehir Belediyesi Başkanlık girişinde başlayacak.