Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Ülkemizin birlik ve beraberliği uğruna büyük bir fedakârlık gösteren tüm gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Büyükkılıç, Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Büyükkılıç, mesajında, “Kahramanca canlarını feda eden bir neslin evlatları olarak, vatana ve bayrağa olan inancıyla gözünü kırpmadan canlarını feda edebilecek aziz bir milletiz. Türk Milleti geçmişte de bugün de pek çok şer odaklarına karşı mücadele verdi ve vermeye de devam ediyor. Bu mücadelede kahraman gazilerimiz de çok önemli bir yere sahiptir. Kahraman gazilerimiz tarihin altın sayfalarına yazılan kahramanlık destanları ile hepimizin hafızasında sonsuza kadar yaşayacaktır. Bu anlamlı gün vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Tedavileri devam eden kahraman gazilerimize acil şifalar diliyor; hayatta olan gazilerimize, şehitlerimizin ve gazilerimizin kıymetli ailelerine saygı ve şükranlarımı sunuyorum. " ifadelerine yer verdi.