Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,  Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. (KCETAŞ) tarafından her yıl düzenlenen iftar programına katıldı. Çalışanlarla yakından ilgilenen Başkan Büyükkılıç, KCETAŞ ailesiyle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı KCETAŞ’ın geleneksel iftar programında Genel Müdür Hidayet Aksoy tarafından karşılandı. KCETAŞ yemekhanesinde verilen iftar öncesi masaları tek tek gezen Başkan Büyükkılıç, KCETAŞ çalışanları ve aileleriyle selamlaştı.
KCETAŞ’ın geleneksel iftar programında olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, tüm çalışanların Ramazan-ı Şerifini tebrik etti.