Genel Müdür ve yöneticilerle çalışmaları değerlendirdi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KASKİ Genel Müdürlüğü’nde yaptığı açıklamada, alt yapı hizmetlerini en iyi şekilde vermek için gayret gösterdiklerini ve bu hizmeti verirken gerekli fedakârlıkları da yaptıklarını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, KASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir ve bürokratlarla yaptığı toplantının ardından değerlendirmelerde bulundu. Alt yapı hizmetlerinin en iyi şekilde sunulması nedeniyle KASKİ personeline teşekkür eden Başkan Büyükkılıç, “İçme suyumuz, çıktığı kaynaktan evlerimize ulaşıncaya kadar her aşamasında kontrol ediliyor ve tertemiz bir şekilde ulaştırılması yönünde gayret gösteriliyor. Ayrıca atıklar konusunda da gerekli çalışmalar ve yatırımlar yapılıyor” dedi.
KASKİ’nin içme suyu fiyatlarında daha önce bir düzenleme yapıldığını hatırlatan; ancak yaşanan süreç nedeniyle yönetim kurulu olarak kararlar aldıklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, “2019 fiyatlarının aynen temmuz ayına kadar devam etmesi yönünde yönetim kurulu olarak bir karar aldık. Fiyatlarda yeni bir düzenleme yapılması söz konusu değil. Temmuz ayı ilk meclisinde konuyu değerlendireceğimizi kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Elbette gönlümüz daha fazla fedakarlığı arzu eder; ancak bu kuruluşumuzun da ayakta kalması ve kendi bütçesini iyi düzenleyerek yeterince hizmet vermesi lazım. Aksi taktirde fedakarlık yapacağız derken hatalar yaparız. O bakımdan bu konularla ilgili spekülasyon yapmak yerine yöneticilere güvenmek ve fedakarlığın gerektiğinde azamisinin yapılacağını bilmek daha doğru olur” diye konuştu.