Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen programa Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil ve Cansu Canan Özgen katıldı.
Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK tarafından düzenlenen “Asrın İhaneti Fetö” programı Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in de takip ettiği programda önemli noktalara vurgu yapıldı.
“Asrın İhaneti Fetö” programına Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil ile Cansu Canan Özgen katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in de takip ettiği programa büyük ilgi gösterildi. Salonun tamamen doldurulduğu programa tarihten bu yana yaşadığımız hainliklerden bahsederek başlayan Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, hainliğin başkaları tarafından kullanılmayla gerçekleştiğini dile getirdi ve dışarının oyuncağı olanın hain olduğunu söyledi.
Fetö olayının bir başka terörist başı Apo ile bağlantılı olduğunu ifade eden Prof. Dr. Şimşirgil, “Apo’yu verdiler Fetö’yü aldılar. Apo da Fetö de bu ülkenin yok edilme planıydı” dedi.
Fetö’nün başlangıcından itibaren yabancılar tarafından kullanıldığını ifade eden Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Fetö’nün “Ilımlı İslam”, “Dinler arası diyalog” söylemlerinin bunun bir kanıtı olduğunu belirtti. Şimşirgil, “Radikal İslam da ılımlı İslam da İslam değildir. İslam İslam’dır. İslam, şu İslam bu İslam olarak ayrılmaz. Suudi Arabistan’ı bir günde ılımlı İslam yaptılar. Bizde başarılı olamadılar, Fetö ile başarmak istedikleri görevi Suudi Arabistan’a verdiler. Bir günde radikal İslam’dan nasıl ılımlı İslam’a dönüldü?” diye konuştu.