22. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Bülent Arınç, Başkan Büyükkılıç’ı ziyaret etti.
22. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti. Arınç ile Başkan Büyükkılıç, bir süre baş başa görüştü.
Malatya’da bir programa katılacak olan 22. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, Kayseri’den geçerken Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Büyükkılıç, Bülent Arınç’ı Başkanlık girişinde karşıladı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun dileklerinde bulunan Bülent Arınç, bu önemli görevde başarılar diledi. Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, Başkan Memduh Büyükkılıç ile bir süre baş başa görüştü.