Ak Parti Kayseri Teşkilatı’nın düzenlediği bayramlaşma programına AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, önceki dönem Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ve Enerji Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer, Hülya Nergis Atçı, İsmail Emrah Karayel, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı. Bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Büyükkılıç, Kayseri’de 16 ilçe belediyesi ile şehirdeki tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde olduklarını dile getirerek herkesin Kurban Bayramı’nı tebrik etti.