23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kayseri Bilim Merkezi’nde de kutlanacak.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kayseri Bilim Merkezi’nde de kutlanacak. 22-23 Nisan tarihlerinde çocuklar için bir dizi etkinlik yapılacak.
Büyükşehir Belediyesi’nin Kayseri ve bölgesi için en önemli yatırımlarından birisi olan Kayseri Bilim Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel etkinlikler gerçekleştirecek. 23 Nisan haftası nedeniyle Kayseri Bilim Merkezi’nde bilimsel şovlar, atölye çalışmaları ve planetaryum gösterileri yapılacak.

Bilim Merkezi hafta sonu çocuklar için dört ayrı atölye açacak. 22-23 Nisan tarihlerinde açılacak Kriptoloji, Renklerin Dansı, Arabalar ve Uzay Merdiveni atölyesiyle çocukların bilime olan merakı artırılacak.

Kayseri Bilim Merkezi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle gökyüzü gözlemi de yapılacak. 22 Nisan Cumartesi günü saat 19.00 ile 22.00 arasında yapılacak olan etkinlikte takım yıldızlar eğitimi de verilecek. Atölye çalışmaları ve gökyüzü gözlemi eğitimleri için Bilim Merkezi’nden randevu alınması gerekiyor.