• Tesislerimizde Hizmete Ara Verildi

Etkinlik Hakkında

Değerli Üyelerimiz;

Koronavirüs salgının ülkemizde görüldüğü andan itibaren Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda; salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, izolasyon yöntemi,sosyal mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla bir çok tedbir kararı alınarak uygulamaya geçilmektedir.
Bu bağlamda Spor A.Ş. olarak siz değerli üyelerimize tesislerimizde sunduğumuz hizmetlerle sağlık ve zindelik sağlamanın yanı sıra olası Pandemi riskine karşın tüm olasılıklar değerlendirilmiş olup, 24 Eylül tarihinden itibaren 12 Ekim tarihine kadar tüm tesislerimiz de hizmete ara verilmiştir.
Üyelerimize sunulamayan hizmetlere ilişkin kullanılamayan seans/gün ile orantılı kısımları saklı olup hak kaybı yaşanmayacak düzeyde seans/gün ilavesi yapılacağını bilgilerinize sunarız.
Spor Dolu Sağlıklı Günler Dileriz.

Benzer Etkinlikler

29Temmuz2020
Yeni Kütüphanelerimizi Ziyaret Ettiniz mi?
Genel
Büyükşehir Belediyesi Merkez Kütüphanesi