• Reis Bey

Etkinlik Hakkında

Reis Bey
Görevinden hiç taviz vermeyen, yasalara son derece bağlı, kanun makinesi, taş kalpli bir ağır ceza reisinin vicdan muhasebesinin anlatıldığı oyunda, idam mahkumu genç, Reis Bey’e şöyle haykırır: Reis Bey! Bu dünya dört köşe değildir. Mühürlü kalbinizin bir gün açılmasını dilerim!  Beni asacaksınız! Fakat, ruhum sizi bu dünyada ve ötelerde adım adım takip edecek!..
Üstad Necip Fazıl Kısakürek'in kaleme aldığı Reis Bey adlı romanı , Ankara Devlet Tiyatrolarınca Kayseri'de siz değerli halkımız için tiyatro oyunu olarak  perdelerini açacak  . Bu eşsiz oyuna davetlisniz.
'Reis Bey' adlı oyun biletli olup Merkez Konservatuvarımızdan (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Yanı) ücretsiz temin edebilirsiniz . Biletler tükenmeden yerinizi ayırt ettirin.

Bilet temin noktaları;
Oyun gününe kadar; Büyükşehir Belediyesi yanı Merkez Konservatuvarı,
Oyun günü ise; Gösterimin gerçekleşeceği Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosundan temin edebilirsiniz.

Kültür ve Sanat dolu günler dileriz.

Benzer Etkinlikler

23Aralık2018