• Parmak Çocuk
24  Şubat  2019

Etkinlik Hakkında

Parmak Çocuk
Çiçekle dans etmeye başlar, çiçeği bırakır çiçekle konuşur ve uyuya kalır. Çiçek büyür ve açar parmak boyunda bir kız çiçeğin içinden çıkar ve bu kız kadının hayalini kurduğu çocuğu olur. Ona elbiseler diker mutlu bir hayat sürerlerken pencereden içeri giren kurbağa kızı görür ve oğluna oyuncak olarak yaşadığı bataklığa götürür. Yaşadıkları bataklıkta bambu kamışlarının arasına kızı hapseder, kızın yakarışlarını duyan leylek kızı kurtarır. Kızı kurtardığını anlayan kurbağalar leyleği yakalarlar. Bu gürültüleri duyan kız geri döner ve leyleğe olan vefa borcunu ödemek için leyleği kurtarmak ister. Fareden yardım alan kız leyleği kurtarır. Buna mutlu olan leylek parmak çocuğun hayalini gerçekleştirmek için onu fantastik çiçekler ülkesine götürür. Orada parmak çocuğu gören parmak kız gerçek bir arkadaş bulmuştur bu mutluluğu annesi ile paylaşmak için parmak çocuğu alıp annesine getirir.Parmak çocuğa sizlerde eşlik etmek istermisniz ?
Tüm çocuklarımızı bu oyunumuza davet ediyoruz.
KÜLTÜR VE SANAT DOLU GÜNLER DİLERİZ...

Benzer Etkinlikler

24Mart2019