GÜNDEM:

1. Talas Belediyesi’nin, Mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı Başakpınar- Yıldıztepe Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Taşlıkbaşı Mevkii 7 pafta, 2306, 2308, 2319 parseller ile mera vasıflı 3264 parsel 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ve 1/5000 ölçekli nazım imar planı dışında kalmakta olan; K35-D2 pafta numaralı 1/25000 ölçekli nazım imar planında ‘diğer tarım ve tarım dışı alanlar’ olarak planlı alanlarda nazım imar plan değişikliği talebi hususunda hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon raporunun görüşülmesi.
  2. Kayseri Erciyes Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi Develi Kapısı Ana Kayak Giriş Bölgesi olan, 1/5000 ölçekli nazım imar planında ise T2 ve T3 Özel Proje Alanı olarak planlı bulunan alanda, Belediyemiz tarafından satışı gerçekleştirilen Turizm Tesislerine ilişkin yatırımcıların imar plan değişikliği, plan notları ve mimari projeler hakkındaki talebi hususunda hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon raporunun görüşülmesi.
  3. 5216 Sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanununun 14. maddesine göre, Talas Belediye Meclisi’nin, 06.11.2012 tarih ve 191 sayılı kararının incelenmesi talebi hususunda hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon raporunun görüşülmesi.
  4. 5216 Sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanununun 14. maddesine göre, Kocasinan Belediye Meclisi’nin, 03.12.2012 tarih, 238, 239, 240, 241, 242, 243 ve 244 sayılı kararının incelenmesi talebi hususunda hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon raporunun görüşülmesi.
  5. Kocasinan İlçesi, Tanpınar Mahallesi’nde yer alan, imar planında Toptan Ticaret (Hal) Alanı olarak planlı alanın mevcut yolla bağlantısının sağlanabilmesi için alanda kavşak düzenlemesini içeren 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım imar planı tadilatı talebi hususunda hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon raporunun görüşülmesi.
  6. İncesu Belediyesi, Garipce Mahallesi, Çinkom bölgesinde mülkiyeti S.S. Hurdacılar Sitesi Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi’ne ait olan 102 ada 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği talebi hususunda hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon raporunun görüşülmesi.
  7. Melikgazi Belediyesi, İnecik Mahallesi, 1459 ada, 19 parsel (yeni 10836 ada, 16 parsel) numaralı taşınmazın bulunduğu alanda nazım imar plan tadilatı talebi hususunda hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon raporunun görüşülmesi.
  8. Kocasinan İlçesi, Yıldızevler Mahallesi, Anadolu Oto Galericiler Sitesi’nin çevresinde ve içerisinde bulunan cadde ve sokaklara isim verilmesi talebi hususunda hazırlanan Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyon raporunun görüşülmesi.
  9. Şırnak’ta Şehit olan Ahmet İNCİ isminin Kayseri’de yeni açılan cadde, sokak gibi uygun görülen bir yere verilmesi talebi hususunda hazırlanan Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyon raporunun görüşülmesi.
  10. Kocasinan İlçesi, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde bulunan 44. Sokak isminin “Mehmet CANTÜRK Sokağı” olarak değiştirilmesi talebi hususunda hazırlanan Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyon raporunun görüşülmesi.