1. Melikgazi Belediyesinin, Kazım Karabekir Mahallesi, 13101 ada 1 parsel numaralı taşınmazın bulunduğu alan ve civarında nazım imar plan tadilatı yapılması talebi hususunda hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi.

2. Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı’nın Melikgazi İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 12016 ada 1 parsel numaralı taşınmazın bulunduğu imar adasında 1/1000 ölçekli uygulama imar plan tadilatı yapılması talebi hususunda hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi.

3. Melikgazi Belediye Meclisinin 01.02.2021 tarih, 44 sayılı kararının incelenmesi talebi hususunda hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi.

4. Melikgazi Belediyesinin, Hunat Mahallesi, 52 ada, 113 ve 114 parsel numaralı taşınmazlar ile 50 ada 12 parsel numaralı taşınmazın bulunduğu alanda 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar plan tadilatı yapılması talebi hususunda hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi.

5. Melikgazi Belediye Meclisinin 01.02.2021 tarih, 24 ve 25 sayılı kararlarının incelenmesi talebi hususunda hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi.

6. Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı’nın Kocasinan İlçesi, Alsancak Mahallesi, 6204. Cadde ile 6201. Cadde kesişimindeki alanda imar planı değişikliği yapılması talebi hususunda hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi.

7. Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı’nın Kocasinan İlçesi, Sahabiye ve Fatih Mahallelerinde bulunan yaklaşık 6 hektarlık Sahabiye 1. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanında imar planı değişikliği yapılması talebi hususunda hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi.

8. Sarıoğlan Belediye Meclisinin 05.02.2021 tarih, 16 sayılı kararının incelenmesi talebi hususunda hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi.

9. Kocasinan Belediye Meclisinin 01.02.2021 tarih, 23 ve 24 sayılı kararlarının incelenmesi talebi hususunda hazırlanan İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporunun görüşülmesi.