Kayseri Büyükşehir Belediyesi, turizm bölgelerinde bulunan dükkân ve işletme yerlerini ayrı ayrı ihale ile kiraya verecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, park, otogar ve turizm bölgelerinde bulunan dükkân ve işletme yerlerini ayrı ayrı ihale ile kiraya verecek. Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde yer alan 5 adet yeme-içme mekânını (dükkân) 10 yıllığına ayrı ayrı kiraya verecek. “Kapalı Teklif Usulü” ile Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak ihalenin tarih ve saati 21 Kasım 2023 Salı günü saat 13.50 olarak duyuruldu. İhaleye son başvuru tarihi ihale saatinden evvel olarak belirlenirken, başvurular ise Büyükşehir Belediyesi Gelir Müdürlüğü'ne yapılacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Dağı Hacılar Kapı Bölgesi’nde yer alan 3 dükkânı, 3 yıllığına ayrı ayrı kiraya verecek. “Açık Teklif Usulü” ile Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak ihalenin tarih ve saati 21 Kasım 2023 Salı günü saat 14.00 olarak duyuruldu. İhaleye son başvuru tarihi ihale saatinden evvel olarak belirlenirken, başvurular ise Büyükşehir Belediyesi Gelir Müdürlüğü'ne yapılacak.


RECEP TAYYİP ERDOĞAN MİLLET BAHÇESİ İÇERİSİNDE 7 ADET YEME - İÇME (DÜKKAN) MEKANI İHALE İLE 10 YILLIĞINA KİRAYA VERİLECEKTİR.
ERCİYES DAĞI HACILAR KAPI BÖLGESİNDE BULANAN 4 ADET DÜKKÂN ÜÇ (3) YILLIĞINA KİRAYA VERİLECEKTİR.
KOCASİNAN İLÇESİ ŞEKER MEVKİİNDE BULUNAN OTOGAR İŞLETMECİLİĞİ YAPILMAKTA OLAN TAŞINMAZ, OTOGAR İŞLETMECİLİĞİ KAPSAMINDA ÜÇ (3) YILLIĞINA KİRAYA VERİLECEKTİR.