Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan ilçesi Erkilet Mahallesi’nde bulunan 4 adet konut alanı arsası ihale ile satışa sunuyor.
Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Kocasinan ilçesi Erkilet Mahallesi’nde bulunan 4 adet konut alanı arsası, Büyükşehir Belediyesi tarafından “Pazarlık Usulü” ihale ile ayrı ayrı satışa çıkarılıyor.

Kocasinan ilçesi Erkilet Mahallesi’nde bulunan arsaların ihalesi 20 Şubat 2024 Salı günü saat 14.00’te Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek.

İhalelerinin son müracaat tarihi ihale saatinden evvel olarak belirlenirken, müracaatlar ise Büyükşehir Belediyesi Encümen Başkanlığı’nın (ihale komisyonu) sekreterya görevini yapan Kararlar Şube Müdürlüğü kalemine yapılacak.

KOCASİNAN İLÇESİ ERKİLET MAHALLESİNDE BULUNAN 13 ADET ARSA İHALE İLE AYRI AYRI SATILACAKTIR.